01-02-2009

Contact met Andreas Firewolf

Nieuwsbrief februari 2009

Mensen die contact zoeken met mij, verwachten vaak van mij, dat ik ze vasthoudt. Men verwacht vaak van mij, dat ik moeite doe om te overtuigen. Men wil van mij het gevoel, dat ze bij mij moeten (blijven) komen. Aan die verwachting kan en wil ik niet voldoen.

Als je een tijd niets van je laat horen, ga ik niet achter je aan bellen of mailen om je aan te moedigen verder te gaan. Dat is je eigen verantwoordelijkheid. Zou ik dat wel doen, dan zou de Cirkel van Licht en Liefde een sekte kunnen worden. En dat wil ik niet.

Ik ben geen sekte, de Cirkel van Licht en Liefde is geen sekte. Ik ben er niet op uit om zieltjes te winnen. Als je je aangetrokken voelt tot mij, moet je gewoon komen. Je bepaalt zelf hoever de contacten gaan.

  • Je kunt geheel vrijblijvend en anoniem surfen over onze website.
  • Je kunt email-contacten onderhouden. Ook dit is redelijk anoniem als je bijvoorbeeld een emailadres van yahoo of google hebt.
  • Je kunt schriftelijke cursussen en/of cd's bij ons kopen. Je neemt gewoon af wat je nodig hebt zonder enige verplichting.
  • Als je echt contact wilt, kun je ons bellen, je kunt naar workshops komen of je kunt voor inwijdingen of prive-consulten komen. Hoe vaak? Ook dat bepaal je zelf. Wanneer je een tijd niets van je laat horen, gaan we je niet bellen of mailen of onder druk zetten om weer te komen. We zijn geen sekte.

 

Sommige mensen willen graag dat we hun speciaal uitnodigen, sterk laten weten dat we hun graag willen. Ze hebben de behoefte zich gewenst of welkom te voelen. Helaas kunnen we hier niet aan voldoen. Je BENT welkom, maar je zult zelf moeten komen. Je dient zelf aan te geven, dat je met ons verder wilt. Het nodig hebben van een sterke bevestiging dat je welkom bent, kunnen we wel in een rollenspel tijdens een coachingsessie of in een ritueel tijdens een workshop bevredigen.

Omdat ik niet aandring op verder contact voelen sommige mensen (en met name vrouwen) zich soms teleurgesteld. Dat ik niet aandring op verder contact wil niet zeggen, dat ik je niet waardeer of dat je niet welkom zou zijn. Ik heb als regel, dat je voor jezelf moet komen, niet omdat ik dat graag wil.

 

Je eigen ontwikkeling is belangrijk.

Je dient jezelf voortdurend te ontwikkelen. Als je geestelijke groei stopt, stop je met leven. Hoe je jezelf ontwikkelt, is in de eerste plaats je eigen verantwoordelijkheid. We kunnen je wel adviezen geven, coaching geven, inwijdingen geven, healingen geven, maar uiteindelijk ben jij verantwoordelijk. Je dient zelf te bepalen wat je nodig hebt en welke diensten je wilt afnemen.

Ik kan en wil niet bepalen voor jou wat nodig is voor je ontwikkeling. Daarom kan ik ook niet achter je aanzitten om je aan te moedigen. Ik moedig je wel aan tijdens een coachingsessie of tijdens een workshop. Maar als je niets van je laat horen, neem ik aan, dat dat voor jou op dat moment goed is. Jij bent zelf verantwoordelijk.

We bieden een groot aantal produkten (cd's, boeken, cursussen, webpagina's) en een groot aantal diensten (inwijdingen, workshops, coaching, healing) waarmee je je kunt ontwikkelen. Deze bieden wij volledig vrijblijvend. Je dient zelf te bepalen waar jij behoefte aan hebt.

Je bent een individu. Jij hebt andere behoeften dan andere mensen. Daarom bieden we verschillende produkten en diensten. Voor de ene persoon is dit goed, voor een ander iets anders. Je hoeft niet te doen wat anderen doen. Je dient je eigen weg te gaan in het leven en je eigen ontwikkeling te volgen.

 

Vraag en je zal gegeven worden.

Als je behoefte hebt aan persoonlijke dienstverlening die niet op de website staat, vraag er dan gewoon om. Wees eerlijk en duidelijk over je behoeften. Als we kunnen, geven we dienstverlening op maat.

Voor sommige mensen hebben we speciale zelfontwikkelings cd's gemaakt op basis van hun horoscoop. Voor andere mensen heb ik speciale sjamanistische of tantrische inwijdingen gemaakt.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

Spreken met
Andreas Firewolf

Als je vragen hebt of een telefonisch consult wilt, kun je me bellen

Klik hier voor Telefonisch consult

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

Korte autobiografie van Andreas Firewolf
Contact formulier
Telefonisch consult
firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

firewolf/bos2.jpg

Wie en wat is Firewolf

alfheim.jpg

Ontwikkeling van ons centrum in noord-oost Groningen

yggdrasil/boom_kl.gif
runen100/01Fella.jpg

Online yoga

rasata/rasata.jpg
Contact formulier
Inloggen
Interessante links
Algemene informatie over consulten
Telefonisch consult
Gesprek met Andreas Firewolf en Eva Silesia
Persoonlijke begeleiding van Andreas Firewolf

Een degelijke meerjarige opleiding in sjamanisme, yoga en spiritualiteit

Van deelnemers wordt ondermeer het volgende verwacht:

Aura- en chakra- reiniging met sjamanistisch ritueel

Persoonlijke opleiding of opleiding voor een groep

Leer met je chakra's te genezen
spirituele marketing, verdien meer geld met gebruik van je paranormale gaven
Beroepsgerichte opleidingen
Opleiding tot RaSaTa yoga instructeur
Algemene informatie over opleidingen en workshops
Ontwikkeld door Nul-A Computers