01-02-2009

Contact met Andreas Firewolf

Nieuwsbrief februari 2009

Mensen die contact zoeken met mij, verwachten vaak van mij, dat ik ze vasthoudt. Men verwacht vaak van mij, dat ik moeite doe om te overtuigen. Men wil van mij het gevoel, dat ze bij mij moeten (blijven) komen. Aan die verwachting kan en wil ik niet voldoen.

Als je een tijd niets van je laat horen, ga ik niet achter je aan bellen of mailen om je aan te moedigen verder te gaan. Dat is je eigen verantwoordelijkheid. Zou ik dat wel doen, dan zou de Cirkel van Licht en Liefde een sekte kunnen worden. En dat wil ik niet.

Ik ben geen sekte, de Cirkel van Licht en Liefde is geen sekte. Ik ben er niet op uit om zieltjes te winnen. Als je je aangetrokken voelt tot mij, moet je gewoon komen. Je bepaalt zelf hoever de contacten gaan.

  • Je kunt geheel vrijblijvend en anoniem surfen over onze website.
  • Je kunt email-contacten onderhouden. Ook dit is redelijk anoniem als je bijvoorbeeld een emailadres van yahoo of google hebt.
  • Je kunt schriftelijke cursussen en/of cd's bij ons kopen. Je neemt gewoon af wat je nodig hebt zonder enige verplichting.
  • Als je echt contact wilt, kun je ons bellen, je kunt naar workshops komen of je kunt voor inwijdingen of prive-consulten komen. Hoe vaak? Ook dat bepaal je zelf. Wanneer je een tijd niets van je laat horen, gaan we je niet bellen of mailen of onder druk zetten om weer te komen. We zijn geen sekte.

 

Sommige mensen willen graag dat we hun speciaal uitnodigen, sterk laten weten dat we hun graag willen. Ze hebben de behoefte zich gewenst of welkom te voelen. Helaas kunnen we hier niet aan voldoen. Je BENT welkom, maar je zult zelf moeten komen. Je dient zelf aan te geven, dat je met ons verder wilt. Het nodig hebben van een sterke bevestiging dat je welkom bent, kunnen we wel in een rollenspel tijdens een coachingsessie of in een ritueel tijdens een workshop bevredigen.

Omdat ik niet aandring op verder contact voelen sommige mensen (en met name vrouwen) zich soms teleurgesteld. Dat ik niet aandring op verder contact wil niet zeggen, dat ik je niet waardeer of dat je niet welkom zou zijn. Ik heb als regel, dat je voor jezelf moet komen, niet omdat ik dat graag wil.

 

Je eigen ontwikkeling is belangrijk.

Je dient jezelf voortdurend te ontwikkelen. Als je geestelijke groei stopt, stop je met leven. Hoe je jezelf ontwikkelt, is in de eerste plaats je eigen verantwoordelijkheid. We kunnen je wel adviezen geven, coaching geven, inwijdingen geven, healingen geven, maar uiteindelijk ben jij verantwoordelijk. Je dient zelf te bepalen wat je nodig hebt en welke diensten je wilt afnemen.

Ik kan en wil niet bepalen voor jou wat nodig is voor je ontwikkeling. Daarom kan ik ook niet achter je aanzitten om je aan te moedigen. Ik moedig je wel aan tijdens een coachingsessie of tijdens een workshop. Maar als je niets van je laat horen, neem ik aan, dat dat voor jou op dat moment goed is. Jij bent zelf verantwoordelijk.

We bieden een groot aantal produkten (cd's, boeken, cursussen, webpagina's) en een groot aantal diensten (inwijdingen, workshops, coaching, healing) waarmee je je kunt ontwikkelen. Deze bieden wij volledig vrijblijvend. Je dient zelf te bepalen waar jij behoefte aan hebt.

Je bent een individu. Jij hebt andere behoeften dan andere mensen. Daarom bieden we verschillende produkten en diensten. Voor de ene persoon is dit goed, voor een ander iets anders. Je hoeft niet te doen wat anderen doen. Je dient je eigen weg te gaan in het leven en je eigen ontwikkeling te volgen.

 

Vraag en je zal gegeven worden.

Als je behoefte hebt aan persoonlijke dienstverlening die niet op de website staat, vraag er dan gewoon om. Wees eerlijk en duidelijk over je behoeften. Als we kunnen, geven we dienstverlening op maat.

Voor sommige mensen hebben we speciale zelfontwikkelings cd's gemaakt op basis van hun horoscoop. Voor andere mensen heb ik speciale sjamanistische of tantrische inwijdingen gemaakt.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo7.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

reclame/RunentarotHoog.gif

 

 

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier
firewolf/bos2.jpg

Wie en wat is Firewolf

alfheim.jpg

Ontwikkeling van ons centrum in noord-oost Groningen

yggdrasil/boom_kl.gif
runen100/01Fella.jpg
Sjamanisme, Inwijdingswegen van de oude germanen.

Online yoga

rasata/rasata.jpg
firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

We gaan emigreren

Daarom te koop

Contact formulier
Inloggen
Interessante links

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Ga terug naar je fundamenten
Universele Verklaring van de Rechten van de Mens
De schadelijke gevolgen van ego?e

Spiritueel Materialisme vervuilt de astrale werelden

Materialisme is de gehechtheid aan bezittingen, status of welvaart. Spiritueel materialisme is de gehechtheid aan spirituele status, gehechtheid aan een bepaald geloof. Het idee dat jij hoger bent omdat je een bepaald geloof hebt, of een bepaalde geestelijke leer volgt, is een uiting van spiritueel materialisme.

Spiritueel materialisme is ook het inzetten van spirituele middelen om egoïstische aardse doelen te bereiken.

Moeten we de wereld redden of red deze zichzelf wel ???
Hoe overleven we de klimaatverandering?
Is E = mc2 gewoon FOUT ???
Evolutionaire zeef
Gedicht over Moeder Aarde
Deel 1 van workshop Andreas Firewolf
Deel 3 van workshop Andreas Firewolf
Deel 4 van workshop Andreas Firewolf
Deel 5 van workshop Andreas Firewolf
Sjamanistische aurareiniging door Andreas Firewolf op video
Cursiste Monica over Firewolf
Cursiste Rose over Firewolf
Cursist Jan over Firewolf
Ontwikkeld door Nul-A Computers