01-06-2009

Runentarotkaart voor juni 2009

Nieuwsbrief juni 2009

Voor de maand juni 2009 trok ik de Runentarotkaart "IJs".

runes220/11IJs.jpg

De kaart toont een hert in een bevroren wereld. Het hert spaart zijn energie om het uit te houden tot de lente. Op de achtergrond zijn wolven, die jagen op het hert.

Economisch proberen veel mensen en bedrijven de crisis te overleven. Het einde van de economische winter is in zicht, de eerste tekenen van herstel zijn er. Maar het duurt nog even voordat er voldoende omzet gemaakt wordt.

Spiritueel is dit een ijzige periode. Veel mensen snakken naar licht, warmte en liefde. De omgeving is voor veel mensen koud en eenzaam. Wanhopige mensen loeren op hun medemensen, om geld aan ze te verdienen.

De afgelopen maand sprak ik veel mensen, die aan een coaching-opleiding willen beginnen. Cursusverkopers maken hun wijs, dat ze daarmee geld kunnen verdienen. De bijna wanhopige cursusverkopers willen er goed aan verdienen. Maar voor zoveel coaches is helemaal geen plaats op de nederlandse markt. Een klein aantal coaches zal succes hebben. De meeste mensen die zo'n opleiding gaan doen, verliezen er alleen maar tijd en geld mee.

 

Een warm huis

Het hert op de Runentarotkaart heeft geen beschutting en geen voedselvoorraad. Hij probeert wat mos te vinden onder de sneeuw. Overleven is moeilijk. Er wordt op hem gejaagd.

Het hert staat symbool voor mensen, die geen gemeenschap hebben om op terug te vallen. Vroeger in een dorpsgemeenschap kon men het moeilijk hebben, maar er was onderlinge steun. In onze geindividualiseerde samenleving ontbreekt het vaak aan steun. Veel mensen leven in een omgeving, die fysiek, sensueel, emotioneel, mentaal en spiritueel ijs en ijs koud is. Men heeft geen warm huis, men heeft geen vrienden, geen sociaal netwerk.

 

Cirkels van Licht en Liefde zijn gemeenschappen van mensen, die elkaar onderling steunen. Als je eenmaal een Cirkel van Licht en Liefde gevormd hebt, heb je een warm huis voor perioden, dat het spiritueel of emotioneel gezien winter is.

Veel mensen staan altijd maar voor een ander klaar. Dat is een slechte gewoonte. In een kleine dorpsgemeenschap was dat een goede gewoonte. In de moderne samenleving is het een schadelijke gewoonte. Je krijgt er te weinig voor terug.

Als je zo iemand bent die voor iedereen klaar staat, verander dan jezelf. Ga strategisch leven. Klaar staan voor anderen is goed, als die mensen lid zijn van jouw sociale omgeving. Het is goed om in een Cirkel van Licht en Liefde voor elkaar klaar te staan. Dan staan de andere leden ook voor jou klaar. In de moderne maatschappij werkt die wederkerigheid niet zo goed en vaak zelfs helemaal niet.

In de jaren '90 stond ik ook voor iedereen klaar. Ik kreeg van de meeste mensen nooit iets terug. Toen ik vervolgd werd met laster en smaad nam vrijwel niemand het voor me op. In 2000 heb ik gewoon de knop omgezet. Eva en ik zijn voor onszelf gaan zorgen. Sindsdien gaat het geweldig met ons.

We willen graag, dat het met jou ook geweldig gaat. Als dat nog niet het geval is, willen we je graag helpen. Maar we verwachten wel wederkerigheid.

 

Meridianen van Licht en Liefde:

We kunnen Cirkels van Licht en Liefde vormen. Een Cirkel van Licht en Liefde kun je vergelijken met een acupunctuurpunt. Op ons lichaam zijn acupunctuurpunten, die verbonden zijn in meridianen. Een Cirkel van Licht en Liefde is een acupunctuurpunt op Moeder Aarde. Deze kunnen zich verbinden in meridianen.

Klik hier voor meer informatie over deze meridianen.

 

Einde maken aan de spirituele winter:

Naarmate er meer Cirkels van Licht en Liefde actief worden op de aarde wordt de aarde in spiritueel opzicht warmer. Wanneer deze cirkels zich verbinden tot meridianen van Licht en Liefde kan de warmte zich gemakkelijk verspreiden. Zo kunnen we een einde maken aan de spirituele winter, of liever de spirituele ijstijd, die de aarde al zo lang in zijn greep houdt.

 

Spirituele klimaatsverandering:

We naderen het einde van de spirituele ijstijd. Langzaam maar zeker begint Moeder Aarde in spirituele zin te ontdooien. De mensen kunnen hun ijskoude pantsers laten vallen. Niet meteen in de gewone maatschappij. Het laten vallen van je pantser kun je beter eerst proberen in een veilige omgeving. De Cirkel van Licht en Liefde is zo'n omgeving. Als je eenmaal gewend bent om je zonder pantser te vertonen in een veilige omgeving, kun je dat ook in de gewone maatschappij proberen, op momenten dat dat goed voelt.

De vragen die je jezelf dient te stellen zijn deze:

Wil jij een actieve rol spelen in het tot stand brengen van een spirituele lente op aarde? Wil jij helpen met het opstarten van een Cirkel van Licht en Liefde? Wil je een warme en veilige omgeving voor jezelf scheppen en echte vrienden maken? Wil je meewerken aan het aanleggen van meridianen van Licht en Liefde?

Als je op deze vragen 'ja' zegt, begin dan meteen aan het vormen van een Cirkel van Licht en Liefde.

Wil je dat en weet je niet precies wat je moet doen? Neem dan contact met me op met onderstaand formulier. Dan kan ik je persoonlijk advies geven.

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo5.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

In welk jaar werd de euro ingevoerd? (Tweede jaar van de 21e eeuw.)

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Wie en wat is Firewolf

firewolf/bos2.jpg

Firewolf aangaande spirituele onderwerpen

Videos met en over Firewolf

Firewolf aangaande wetenschap en spiritualiteit

firewolf/ANDREAS.JPG

Consulten, workshops en begeleiding

log2021/DSCF6850.JPG

Ons centrum: Alfheim

Hier kun je in foto's zien hoe ons centrum zich sinds 2004 ontwikkeld heeft.

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

Een andere kijk op fundamentalisme

Om jezelf te leren kennen en jezelf te veranderen, dien je terug te gaan naar je diepste fundamenten.

De aarde is "de parel van het Universum"

Hier vind je een gedicht over Moeder Aarde.

Universele Verklaring van de Rechten van de Mens

Volledige tekst van deze verklaring.

Ontwikkeld door Nul-A Computers