01-01-2010

Oervrouw / Oerman

Verbeter je relaties
met je innerlijke vrouw
en je innerlijke man,
en met vrouwen en mannen

cdnlcirkel/200_07_Oervrouw.gif

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Oervrouw en Oerman

Twee TRANCE-FORMATIES om je vrouwbeeld en manbeeld te TRANCE-FORMEREN

€ 15,00

 

Oervrouw / Oerman

In de eerste TRANCE-FORMATIE bekijk je en TRANCE-FORMEER je het beeld, dat jij van vrouwen hebt. Daarna maak je kennis met de oervrouw in jezelf. Zij leert je je vrouwelijke kant te accepteren en te respecteren. Daarna bedrijf je de liefde met de oerman. De tweede TRANCE-FORMATIE is het spiegelbeeld van de eerste. Je leert je mannelijke kant te accepteren. Daarna bedrijf je de liefde met de oervrouw.

Deze mp3's maken heel veel los. Als je genoeg hebt van je oude leven en je wilt een leven vol licht en liefde, dan zijn deze mp3's en inwijding voor jou.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Download 1: Oervrouw en de godin der liefde

In deze TRANCE-FORMATIE maak je kennis met je vrouwbeeld en met de oervrouw. Je vrouwbeeld is het beeld dat jij van vrouwen hebt. Als je een vrouw ziet, associeer je haar onmiddelijk met alles wat je van vrouwen denkt. Je beeld van vrouwen wordt vervormd door al je emoties tegenover vrouwen. Je ziet iedere vrouw door de gekleurde bril van je vrouwbeeld. Je onbewuste associaties en voorstellingen over vrouwen zitten in je vrouwbeeld. Je vrouwbeeld bevat een groot aantal onbewuste verwachtingen omtrent vrouwen en hun gedrag. En deze onbewuste verwachtingen hebben een grote invloed op je relaties met vrouwen. In deze TRANCE-FORMATIE kun je deze onbewuste verwachtingen TRANCE-FORMEREN. Je kunt alle destructieve en schadelijke verwachtingen TRANCE-FORMEREN tot nuttige en harmonieuze verwachtingen. En daardoor worden al je relaties met vrouwen beter en beter. Door deze TRANCE-FORMATIE krijg je beter contact met vrouwen.

Je vrouwbeeld is gevormd door je ervaringen met vrouwen en door de vooroordelen van je ouders over vrouwen. In deze TRANCE-FORMATIE leer je je vrouwbeeld te verbeteren.

Stel je voor dat je je beweegt als een oervrouw. Je kunt nu dansen als een oervrouw. En terwijl je ontspannen en met overgave danst, wieg je met je heupen. En je zuigt de vrouwelijke energie uit de aarde. Terwijl je danst en beweegt als de oervrouw, vul je je geslachtsdelen met vrouwelijke energie. En je bent nu helemaal vrouw. Je beweegt je heupen en je heerlijke sensuele lijf als een oervrouw. En je laat de scheppingskracht door je heen stromen.

En terwijl je je geslachtsdelen vult met vrouwelijke energie, komt er een oerman aan. En hij reageert heftig op jou. De oerman ziet je en je zet hem in vuur en vlam.

Download 2: Oerman en de god der liefde

In deze TRANCE-FORMATIE maak je kennis met je manbeeld en met de oerman. Je manbeeld is het beeld dat jij van mannen hebt. Als je een man ziet, associeer je hem onmiddelijk met alles wat je van mannen denkt. Je beeld van mannen wordt vervormd door al je emoties tegenover mannen. Je ziet iedere man door de gekleurde bril van je manbeeld. Je onbewuste associaties en voorstellingen over mannen zitten in je manbeeld. Je manbeeld bevat een groot aantal onbewuste verwachtingen omtrent mannen en hun gedrag. En deze onbewuste verwachtingen hebben een grote invloed op je relaties met mannen. In deze TRANCE-FORMATIE kun je deze onbewuste verwachtingen TRANCE-FORMEREN. Je kunt alle destructieve en schadelijke verwachtingen TRANCE-FORMEREN tot nuttige en harmonieuze verwachtingen. En daardoor worden al je relaties met mannen beter en beter. Door deze TRANCE-FORMATIE krijg je beter contact met mannen.

Je manbeeld is gevormd door je ervaringen met mannen en door de vooroordelen van je ouders over mannen. In deze TRANCE-FORMATIE leer je je manbeeld te verbeteren.

Stel je voor dat je je beweegt als een oerman. Je kunt nu dansen als een oerman. En terwijl je ontspannen en met overgave danst, wieg je met je heupen. En je zuigt de mannelijke energie uit de aarde. Terwijl je danst en beweegt als de oerman, vul je je geslachtsdelen met mannelijke energie. En je bent nu helemaal man. Je beweegt je heupen en je heerlijke sensuele lijf als een oerman. En je laat de scheppingskracht door je heen stromen.

En terwijl je je geslachtsdelen vult met mannelijke energie, komt er een oervrouw aan. En zij reageert heftig op jou. De oervrouw ziet je en je zet haar in vuur en vlam.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Oervrouw en Oerman

Twee TRANCE-FORMATIES om je vrouwbeeld en manbeeld te TRANCE-FORMEREN

€ 15,00

 

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

 

reclame/groenepolitiek_rusland.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/superleren.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers