01-01-2010

Kind / Maagd

Verbeter je relatie met jezelf.
Ontdek en bevrijd het kind in jezelf.
Heel en transformeer de maagd in jezelf.

cdnlcirkel/200_09_KindMaagd.gif

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Kind en maagd

Twee TRANCE-FORMATIES om het kind in jezelf en de maagd in jezelf te TRANCE-FORMEREN

€ 15,00

 

Kind / Maagd

In deze TRANCE-FORMATIES ga je terug naar je kindertijd en naar je puberteit. Je maakt contact met het kind in jezelf en je troost en heelt het. Je maakt ook contact met de maagd in jezelf. En je herinnert je je eerste seksuele gevoelens en ervaringen.

Met deze mp3's kun je oude psychische wonden helen. Je geneest en bevrijdt het kind in jezelf én de maagd in jezelf. Je herinnert je oude idealen en oude wensen en dromen. Dit helpt je met je innerlijke transformatie.

Deze mp3's maken heel veel los. Als je genoeg hebt van je oude leven en je wilt een leven vol licht en liefde, dan zijn deze mp3's en inwijding voor jou.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Download 1: Kind

Je kunt je voorstellen dat je voor een blinde muur staat. Achter deze muur ligt je kindertijd verborgen. Om op te groeien en volwassen te worden, moest je je kindertijd afsluiten. Je moest je kinderlijke wensen en verlangens verbergen. En daarom heb je deze muur gemaakt. Inmiddels is deze muur overbodig geworden. En daarom kun je deze muur nu afbreken. Stel je voor, dat je de muur afbreekt. Gebruik hierbij je fantasie. Je kunt je voorstellen, dat je een enorme voorhamer hebt en dat je de muur kapot slaat. Of je kunt doen alsof je een toverstaf hebt en dat je met een toverspreuk de muur tot stof verpulvert. Het maakt niet uit wat je je voorstelt. In jouw geest ben jij de baas. En alles wat voor jou zinvol is, is goed.

De muur is afgebroken en je komt in contact met je kindertijd. Een frisse lucht stroomt in de afgesloten ruimte. En de muffe atmosfeer wordt gereinigd. Een frisse wind blaast door je kindertijd. En tegelijk stroomt er licht in deze donkere ruimte. Een zee van licht en liefde stroomt naar binnen. Alle pijn en verdriet en alle trauma’s komen los en worden weggespoeld door het heldere licht. Stel je voor, dat je de ruimte achter de muur helemaal schoonmaakt. Misschien doe je dat met een bezem of stofzuiger. ...

En terwijl je steeds verder in je kindertijd gaat, kom je bij een trap. Deze trap leidt je naar beneden. En je gaat steeds dieper in je kindertijd. Je loopt deze trap af. En met iedere trede ga je dieper in je kindertijd. En je komt in contact met steeds jongere gevoelens. Je stelt je helemaal open voor het kind in jezelf. En je accepteert je kinderlijke wensen en verlangens. En je kunt je voorstellen dat je weer een kind bent. En met iedere trede word je jonger en jonger. En terwijl je het kind in jezelf accepteert, kun je op een bepaalde trede blijven staan. En dan herinner je je wat je op die leeftijd voelde.

Download 2: Maagd

Je bent weer een puber en je weet hoe oud je bent. En je weet hoe je de wereld op deze leeftijd ziet. En tegelijk ben je een volwassene. Je kunt de puber uitleg geven over de wereld. En je kunt het begrip verhelderen. En als puber kun je luisteren naar de volwassene in jezelf. En je kunt je openstellen voor de volwassene in jezelf. Je kunt de wijze raad en de hulp van de volwassene accepteren en luisteren naar diens uitleg. En terwijl je je helemaal openstelt voor de volwassenen in jezelf, voel je diens warmte en liefde binnenstromen. En je laat je troosten en helen door de volwassene in jezelf. En als volwassene kun je de puber omhelzen, troosten en genezen. Stel je voor dat warmte en liefde uit je hart stromen. En dat je de puber in jezelf koestert en streelt. Je ziet alle pijn en verdriet van de puber in jezelf en je geneest de puber helemaal. Je geneest alle trauma's en wonden. En je streelt alle pijn en verdriet weg. Je geeft de puber heel veel zelfvertrouwen en je maakt de puber blij en gelukkig. En je begint heel veel te houden van de puber in jezelf. En tegelijk ben je de puber en je stelt je open voor de volwassene in jezelf. En je laat je troosten en helen door de volwassene. En je stelt je helemaal open voor de volwassene in jezelf. Je begint nu heel veel te houden van de volwassene in jezelf. Stel je voor dat warmte en liefde uit je hart stromen en dat je de volwassene in jezelf kust en streelt. Je ziet alle pijn en verdriet van de volwassene in jezelf. En je geneest de volwassene helemaal. Je geneest alle trauma’s en wonden. En je streelt alle pijn en verdriet weg. Je omhelst de volwassene in jezelf. Je streelt de volwassene in jezelf en je maakt de volwassene blij en gelukkig. En je begint heel veel te houden van de volwassene in jezelf.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Kind en maagd

Twee TRANCE-FORMATIES om het kind in jezelf en de maagd in jezelf te TRANCE-FORMEREN

€ 15,00

 

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

 

reclame/groenepolitiek_kwartje.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is vier maal 2

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/CirkelHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers