01-01-2010

TRANCE-FORMEER je kindertijd en puberteit

Verbeter je relatie met jezelf.
Ontwikkel en reinig je chakra's.

cdnlcirkel/200_10_Kindertijd.gif

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

TRANCE-FORMEER kind en puber in jezelf

Twee TRANCE-FORMATIES als mp3 om te downloaden.

€ 15,00

 

TRANCE-FORMEER je kindertijd en puberteit

Richt je aandacht op het kind in jezelf. TRANCE-FORMEER het kind en alle chakra’s van het kind. Begin bij de kruinchakra en eindig bij de stuitchakra. In de tweede TRANCE-FORMATIE doe je hetzelfde met de puber in jezelf.

Met deze CD kun je oude psychische wonden helen. Je geneest en bevrijdt het kind in jezelf én de maagd in jezelf. Je herinnert je oude idealen en oude wensen en dromen. Dit helpt je met je innerlijke transformatie.

Deze CD leert je te werken met je chakra's. Intensieve chakra-visualisaties in combinatie met transformatie van het kind en de puber in jezelf versnellen je innerlijke transformatie.

Deze CD maakt heel veel los. Als je genoeg hebt van je oude leven en je wilt een leven vol licht en liefde, dan is deze CD en inwijding voor jou.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Download 1: TRANCE-FORMEER het kind

Open je kruinchakra voor het kind in jezelf. Laat het kind in je kruinchakra. Stel je voor, dat het kind in je kruinchakra komt. Hoe sta je tegenover het kind in jezelf? En hoe staat het kind tegenover jou?

Richt je aandacht op je handen. En laat je handchakra’s stralen van licht en liefde. En streel en masseer het kind in jezelf. Streel door en over het kind in jezelf en maak het soepel en zacht. Veeg alle zware en duistere energieën weg. Kraak en doorbreek alle blokkades en verkrampingen. Maak het kind in jezelf soepel en sterk. En laat het stralen van licht en liefde. Maak het kind open en spontaan. Breng jezelf in harmonie met het kind in jezelf. Verzoen je met het kind in jezelf. Verwijder alle angst en afkeer voor het kind in jezelf. En open je voor het kind in jezelf. Verbind je met het kind in jezelf. Verwijder alle verkrampingen en terughoudendheid. Stel je voor, dat je het kind in jezelf accepteert. En transformeer het kind in jezelf. Verwijder alle remmingen en beperkingen. Stel je voor, dat het kind van je houdt. En dat jij houdt van het kind in jezelf. Laat jezelf stralen van licht en liefde. Leer jezelf te houden van het kind in jezelf. En leer het kind in jezelf te houden van jou. Jij en het kind beginnen te stralen. En jullie worden warm en licht.

Richt je op het kind in jezelf. Houdt het kind van jou? Is het kind positief over jou? Of trapt het kind jou in de grond? Geeft het kind in jezelf je wat je nodig hebt? Of misbruikt het kind jou? Is het kind in jezelf wijs en liefdevol? Of is het sadistisch en gemeen? Transformeer het kind in jezelf. Maak het kind in jezelf goed en welwillend. Laat het kind geluk, liefde en welvaart scheppen voor jou. En verwijder alle beperkingen. Verwijder alle haat en wrok uit het kind in jezelf. Transformeer alle destructieve eigenschappen van het kind in jezelf. En maak het kind wijs en liefdevol. ...

Download 2: TRANCE-FORMEER de puber

Open je kruinchakra voor de puber in jezelf. Laat de puber in je kruinchakra. Stel je voor, dat de puber in je kruinchakra komt. Hoe sta je tegenover de puber in jezelf? En hoe staat de puber tegenover jou?

Richt je aandacht op je handen. En laat je handchakra’s stralen van licht en liefde. En streel en masseer de puber in jezelf. Streel door en over de puber in jezelf en maak de puber soepel en zacht. Veeg alle zware en duistere energieën weg. Kraak en doorbreek alle blokkades en verkrampingen. Maak de puber in jezelf soepel en sterk. En laat de puber stralen van licht en liefde. Maak de puber open en spontaan. Breng jezelf in harmonie met de puber in jezelf. Verzoen je met de puber in jezelf. Verwijder alle angst en afkeer voor de puber. En open je voor de puber in jezelf. Verbind je met de puber in jezelf. Verwijder alle verkrampingen en terughoudendheid. Stel je voor, dat je de puber in jezelf accepteert. En transformeer de puber in jezelf. Verwijder alle remmingen en beperkingen. Stel je voor, dat de puber van je houdt. En dat jij houdt van de puber in jezelf. Laat jezelf stralen van licht en liefde. Leer jezelf te houden van de puber in jezelf. En leer de puber in jezelf te houden van jou. Jij en de puber beginnen te stralen. En jullie worden warm en licht.

Richt je op de puber in jezelf. Houdt de puber van jou? Is de puber positief over jou? Of trapt de puber jou in de grond? Geeft de puber in jezelf je wat je nodig hebt? Of misbruikt de puber jou? Is de puber in jezelf wijs en liefdevol? Of is de puber sadistisch en gemeen? Transformeer de puber in jezelf. Maak de puber in jezelf goed en welwillend. Laat de puber geluk, liefde en welvaart scheppen voor jou. En verwijder alle beperkingen. Verwijder alle haat en wrok uit de puber in jezelf. Transformeer alle destructieve eigenschappen van de puber in jezelf. En maak de puber wijs en liefdevol. ...

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

TRANCE-FORMEER kind en puber in jezelf

Twee TRANCE-FORMATIES als mp3 om te downloaden.

€ 15,00

 

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

 

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/succes2.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers