01-01-2010

Totemdier en totemvogel

Verbeter je relatie met je instinctieve zelf
en met je intuitie

cdnlcirkel/200_11_Totemdier.gif

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Totemdier en totemvogel

Twee TRANCE-FORMATIES om je krachtdieren te vinden

€ 15,00

 

Totemdier / Totemvogel

Deze mp3's bevatten twee sjamanistische TRANCE-FORMATIES, die je in diep contact brengen met jezelf. Je leert je intincten te accepteren en te respecteren. Je geeft je verbeelding vleugels en in ontwikkelt je intuïtie.

Je verandert jezelf in een dier van jouw keuze. Misschien word je een roofdier en wil je een spoor volgen en een prooi vangen. Of misschien word je een planteneter en zijn er roofdieren in aantocht. Misschien wil je voedsel zoeken of water drinken.

In de tweede TRANCE-FORMATIE verander je jezelf in een vogel en zweef je omhoog door alle astrale sferen.

Deze mp3's leren je te werken met je totemdier of krachtdier en te vliegen met je totemvogel. Intensieve visualisaties in combinatie met bevrijding van je instinctieve zelf en je intuitie versnellen je innerlijke transformatie.

Deze mp3's maken heel veel los. Als je genoeg hebt van je oude leven en je wilt een leven vol licht en liefde, dan zijn deze mp3's en inwijding voor jou.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Track 1: Totemdier

Je kunt je veranderen in het dier dat je graag wilt zijn. En diep in je hart weet je, met welk dier je je het meest verbonden voelt. En je voelt jezelf nu veranderen in het dier van jouw keuze. En je armen en handen en je benen en voeten veranderen in stevige poten of pootjes. En je krijgt een mooie stevige vacht. En je voelt al je remmingen en blokkades verdwijnen. En je verandert in een wild dier. En terwijl je hoofd verandert in de kop van het dier, veranderen ook je zintuigen. En je neemt de wereld nu heel anders waar. Misschien zijn je gehoor en je reuk scherper geworden. En wellicht kijken je ogen heel anders. En ook je smaak en je tastzin zijn totaal veranderd. En je hebt nu de smaak en de begeerten van het dier van jouw keuze.

En terwijl je je bewust wordt van je nieuwe manier van waarnemen, kun je de lucht opsnuiven. En terwijl de lucht tot je diepste innerlijk doordringt, weet je instinctief wat je moet doen. Misschien ben je een roofdier en wil je een spoor volgen en een prooi vangen. Of misschien ben je een planteneter en zijn er roofdieren in aantocht. Misschien wil je voedsel zoeken of water drinken. Doe wat je moet doen en laat je leiden door je instincten.

En terwijl je je als dier door de ongerepte natuur beweegt, ben je voortdurend bezig met overleven. Voedsel zoeken, vijanden vermijden, weer een dag leven. En zo maar door. En omdat je steeds bezig bent met overleven, word je steeds instinctiever. En er is geen plaats meer voor plannen maken of nadenken. En je ziet in, dat het maken van plannen en het nadenken je instincten belemmert. Als je bezig bent met plannen maken en nadenken, heb je geen tijd om aandacht te besteden aan wat je ziet, hoort, ruikt, voelt en proeft. En terwijl je naar voedsel zoekt en vijanden vermijdt, heb je geen tijd om na te denken. En terwijl dit goed tot je doordringt, vind je ...

Track 2: Totemvogel

En je verandert jezelf in een sterke vogel. Stel je voor, dat je armen veranderen in vleugels en dat je benen veranderen in sterke poten. En je mond en neus veranderen in een snavel. En je krijgt de kop van een prachtige vogel. Je romp verandert in het lijf van een sterke vogel. En je krijgt een staart. En je bent nu veranderd in een prachtige stralende vogel. En je zintuigen functioneren heel anders. Want je reuk is nu veel minder en je ogen zijn veel scherper. Je kunt nu alles veel beter zien. En je ziet je omgeving op een nieuwe manier. En je vleugels zijn heel gevoelig voor de wind en de luchtstromingen. En met je vleugeltoppen kun je de atmosfeer van Moeder Aarde aftasten.

En als vogel kun je vliegen en zweven op de wind. Spreid nu je vleugels en stijg op! Je spreidt je vleugels en je stijgt op, terwijl je geniet van je vrijheid. En je wordt je bewust van lucht onder je vleugels. En je voelt de energie en de atmosfeer van Moeder Aarde. Want met je schitterende vleugels kun je de energie van Moeder Aarde heel goed aftasten. En je zweeft nu op haar energie en op haar luchtstromingen.

En terwijl je geniet van je heerlijke vrijheid, kun je eens goed rondkijken. En misschien zie je een andere vogel van jouw soort. En je kunt je soortgenoot begroeten. Vlieg naar je soortgenoot en begroet hem of haar hartelijk. Deze vogel is je totemvogel. En hij kan je alles leren over vliegen en over de astrale sferen. Je totemvogel kan je inwijden en je begeleiden op je weg naar de hemel. En misschien komt hij je vannacht opzoeken om je te bevrijden uit je lichaam. En misschien neemt hij je dan mee op een verre reis naar onbekende oorden.

Terwijl je samen met je totemvogel vliegt, kun je zijn veren bekijken. En ...

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Totemdier en totemvogel

Twee TRANCE-FORMATIES om je krachtdieren te vinden

€ 15,00

 

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/varietarier.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers