01-01-2010

Spirituele gids / Godin van de zee

Verbeter je relatie met je spirituele gids
en met je hoger zelf

 

cdnlcirkel/200_12_Spirgids.gif

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Spirituele gids en godin van de zee

Twee TRANCE-FORMATIES om contact te maken met je geleide gids en de godin

€ 15,00

 

Spirituele gids / Godin van de zee

Na een wandeling door een prachtig bos ga je baden in een genees-krachtige beek. Dan komt je spirituele gids ook in de beek en geneest je hart.

In de tweede TRANCE-FORMATIE lig je aan het strand en komt de godin van de zee naar je toe om je te helen.

Deze mp3's bevatten twee spirituele TRANCE-FORMATIES, die je in diep contact brengen met jezelf. Je leert je intuitie, je mannelijke kant en je vrouwelijke kant te accepteren en te respecteren en je ontwikkelt je intuïtie.

Je baadt jezelf in een schone beek. Dan komt je spirituele gids naar je toe. Hij (of zij) doopt je, reinigt je en wijdt je in. Al je chakra's worden geopend.

In de tweede TRANCE-FORMATIE lig je aan het strand. De branding van de zee ontspant je lichaam, geest en ziel. De godin rijst op uit de zee en geeft je een spirituele inwijding. Zij geneest je hart en laat je stralen van licht en liefde.

Deze mp3's maken heel veel los. Als je genoeg hebt van je oude leven en je wilt een leven vol licht en liefde, dan zijn deze mp3's en inwijding voor jou.

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Download 1: Spirituele gids

Je kunt je voorstellen, dat je in een bos loopt. En je hoort het kabbelende water van een grote beek. En terwijl je daar loopt, voel je de grond onder je voeten. En je kunt met je handen de planten en bomen betasten. Stel je voor, dat je een plant of boom aanraakt, en dat je er aan ruikt. Stel je het gevoel in je handen voor, en de geur van de plant of boom. ...

Je kunt nu de beek ingaan en genieten van dit heerlijke geneeskrachtige water. En terwijl je je ene voet in de beek zet, voel je, hoe weldadig fris en geneeskrachtig dit zuivere water is. En je stapt nu in de beek. Alle vermoeidheid wordt uit je benen en uit je lichaam getrokken. En alle spanningen worden opgelost door dit heerlijke water. ...

Er is iemand, die met jou kontakt wil maken. Dit wezen kun je je beschermengel, je geleide geest o.i.d. noemen. In deze TRANCE-FORMATIE noemen wij dit wezen: je Spirituele Gids. Want dat is dit wezen. En je spirituele gids komt in vriendschap en wil graag met je spelen. ...

Je spirituele gids komt naar de beek en gaat naakt het water in. En je spirituele gids neemt je in zijn of haar armen en kust en streelt je. En je voelt je veilig en beschermd in de machtige armen van je spirituele gids. En alle pijn, teleurstellingen en verdriet worden weggestreeld en weggekust door je spirituele gids. Overal waar je wordt aangeraakt verdwijnen de duistere energieën. En je begint te stralen van licht en liefde. ...

Terwijl je hart gevuld wordt met roze wolken en goud en wit licht, komen de lichtwezens uit de hemelse sferen aangesneld. En zij dalen neer uit de hemel met een machtig gezang. En zij zingen in een oeroude taal: De wil van de Schepper is heilige wet! En je begrijpt de betekenis van deze woorden. En je kunt nu ontwaken tot je volle geestelijke vermogens en je helemaal openstellen voor het goddelijk licht. ...

Download 2: Godin van de zee

Stel je voor, dat je in de zon op het strand ligt en dat de golven van de branding over je heen spoelen. En terwijl de verkoelende branding over je heen spoelt, kun je je voorstellen, dat de godin oprijst uit de zee. En terwijl je lichaam zich helemaal ontspant, glijdt de godin van de zee op de golven naar je toe. En terwijl je haar voelt naderen over het water, dringt de machtige uitstraling van haar oneindige liefde door tot in het diepst van je wezen. En je komt overeind om haar te begroeten. Stel je voor, dat je overeind komt en eerbiedig voor haar knielt. En je stelt je helemaal open voor haar oneindige wijsheid en liefde. Haar machtige uitstraling dringt door tot in de kern van je wezen. En je hart stelt zich nu voor haar open. En je laat haar toe in je hart.

De godin legt haar zachte handen op je schouders en duwt je achterover op je rug. Zij knielt naast je neer en legt haar warme handen op je borstkas. En de weldadige warmte van haar machtige handen smelt je hart. En met haar zachte strelingen verwijdert zij alle pantsers en muurtjes. Zij streelt alle blokkades weg, zodat je hart steeds warmer wordt. En je hart gaat open voor de godin van de zee, zoals een oester zich opent, zodat de stralende parel tevoorschijn komt. En terwijl je hart zich helemaal opent, zie je in de kern van je hart een schitterende parel. En terwijl je hart begint te gloeien en te stralen, besef je, dat jij die parel bent. En je stelt je nu helemaal open voor de godin van de zee.

Stel je je hart voor als een stralende zon. Stel je voor, dat een helder licht uit je hart straalt. En stel je het heldere licht voor, dat uit het warme hart van de godin straalt. En stel je voor, dat jullie harten samensmelten. Terwijl je je dit voorstelt, wisselen jullie harten liefde en wijsheid uit. En dit verandert je tot in de kern van je wezen. ...

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Spirituele gids en godin van de zee

Twee TRANCE-FORMATIES om contact te maken met je geleide gids en de godin

€ 15,00

 

  • Dit kun je doen voor je opstaat. Koop een wekker met mp3-speler. Zet de wekker 35 minuten voor je wilt opstaan. Je wordt wakker met een fantastische TRANCE-FORMATIE. En alles gaat deze dag beter.

Reactie

Hallo Andreas,

Vorige maand heb ik de cd spirituele gids bij jou besteld en de volgende dag al ontvangen. Heel mooi, deze snelle service.

Tijdens het afspelen voelde ik al direct veranderingen in mijn energetisch veld. Heel rustig en ontspannend heb je het ingesproken, waardoor je al gelijk in een andere trilling komt. Het woord ontspanning heeft voor mij nu opeens een heel andere betekenis gekregen. Ik sta aan het begin van een spirituele ontdekkingsreis, dat besefte ik opeens na de meditaties. Zoals ik mijzelf heb ervaren in ontspanning en rust heb ik nog niet eerder gevoeld. Dank je wel hiervoor Andreas.

Serene

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Hoeveel is zes gedeeld door 3

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula__200_125euro.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/succes2.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers