01-01-2010

Hyperventilatie

Lichamelijke en geestelijke reiniging

Door heel snel in en uit te ademen, bereik je dat je lichaam meer zuurstof krijgt dan het nodig heeft. Hierdoor wordt de verbranding opgevoerd en maak je meer energie vrij. Tegelijk is het een lichamelijke en geestelijke reiniging. Er is zelfs een psychotherapie op gebaseerd (rebirthing).

Als je deze oefening doet, dan voel je na verloop van tijd tintelingen door je gehele lichaam. Ga je nog langer door, dan kunnen spieren zich gaan samentrekken. Voor mensen die naar je kijken, kan dit eng zijn. Als je niet alleen bent, licht de mensen dan van te voren in over wat je gaat doen en wat men kan verwachten.

De techniek is zeer eenvoudig. Je ademt in horten en stoten snel in en uit. Ongeveer zoals je hijgt nadat je hebt geprobeerd de lOOm in 10 sec. te lopen. Pas de ademhaling aan aan jouw lichaam. Er is geen voorgeschreven techniek. Als je het prettig vindt om door je neus in te ademen en door je mond uit te ademen, ga dan gerust je gang.

Doe deze techniek in het begin niet langer dan 3 min. Als je er meer ervaring mee hebt, dan kun je langzaam wat verder gaan.

 

reclame/groenepolitiek_rabo4.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Hoeveel is zes gedeeld door 3

Contrast
hoog
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login
Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Chakras en aura, kundalini, yoga

Ademoefeningen

Opleiding en persoonlijke begeleiding

Cursus RaSaTa-yoga

Ontwikkeld door Nul-A Computers