01-08-2010

Online Cursus Succes
met bio-programmeren

Twee TRANCE-FORMATIES plus een e-boek leren je Bio-programmeren.

cdnlnebc/200_IntroductieBioprogrammeren.gif

Klik op de start knop om een klein deel van de TRANCE-FORMATIE te beluisteren.

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Succes met Bio-programmeren

Twee TRANCE-FORMATIES, e-book, uitleg en begeleiding via internet.

€ 25,00

Korte inhoud

De cursus bestaat uit:

 • Twee TRANCE-FORMATIES op mp3. Deze kun je zelf downloaden.
 • Een groot aantal (beveiligde) webpagina's over Bio-programmeren. Je kunt op deze pagina's reageren en vragen stellen. Je reactie is alleen te lezen door deelnemers van de opleiding en door Andreas Firewolf. Via deze commentaren / vragen kun je ideeën uitwisselen en antwoord krijgen op vragen.
 • Het e-boek Succes met Bio-programmeren als pdf-bestand. Deze kun je zelf downloaden en lezen op een computer of e-reader. Je kunt de tekst ook uitprinten en in een ringband bewaren.

 

Jij kunt ook succesvol zijn

Je bent succesvol wanneer je je doelen bereikt. Met bio-programmeren kun je je bewustzijn en je onbewuste synchroniseren. Dan gaan ze samen werken aan het bereiken van je doelen. Dan bereik je succes.

Succesvol zijn is iets anders als gelukkig zijn. Als je je doelen goed kiest, word je gelukkiger als je je doel bereikt (= succesvol bent). Helaas zijn veel van onze doelen voorgeprogrammeerd. Het zijn doelen van onze ouders, van onze genen, van leraren op school, van hollywood-films, etcetera. Gelukig kun je worden wanneer je doelen kiest die overeenstemmen met jouw aard en je geleerd hebt je doelen te bereiken.

Met de cursus 'Succes met bio-programmeren' kun je je bewustzijn en je onbewuste zodanig veranderen, dat je je doelen bereikt en je heel succesvol wordt. Om jezelf te leren kennen en de juiste doelen te stellen, zijn er andere trainingsprogramma's.

 

Verander je denken en je voelen!

Je denken veranderen is een middel om je onbewuste te veranderen. Dat laatste is veel belangrijker. Want we besturen ons leven via het onbewuste. Met bio-programmeren heb je direct toegang tot je onbewuste. Met deze TRANCE-FORMATIES kun je de geheimen van succes toepassen, kun je je onbewuste voor jou laten werken.

Je voelen veranderen is even belangrijk. Met bio-programmeren leer je zowel je denken als je voelen te ontwikkelen en te veranderen.

 

Je leert:

 1. totaal te ontspannen zonder medicijnen;
 2. bio-programmeren;
 3. een eigen mentale werkkamer te maken in je geest;
 4. direct te communiceren met je onbewuste;
 5. opdrachten te geven aan je onbewuste;
 6. succes en voorspoed te programmeren.

 

Wat kun je met Bio-programmeren:

Voor alle duidelijkheid: De cursus "Succes met bio-programmeren" leert je de basis van bio-programmeren en leert je jezelf als succesvol te zien. Hiermee kun je geheel zelfstandig je eigen programma's ontwikkelen en jezelf helpen afslanken, jezelf aantrekkelijker maken, verslavingen weg-programmeren, gewenst gedrag inprogrammeren, etc. In het e-boek en op de webpagina's van de cursus vind je heel veel informatie over de hersenen en over methoden om te programmeren.

Deze cursus bevat geen oefeningen voor specifieke doelen zoals afslanken, leren versieren/verleiden, stoppen met roken, etc. Daarvoor zijn gespecialiseerde TRANCE-FORMATIES, die in de inhoudsopgave links van deze pagina staan. Als je eenmaal deze cursus hebt gedaan, kun je je eigen programma's schrijven. Als je bijvoorbeeld wilt afslanken, kun je daar zelf programma's voor maken. Maar het is veel eenvoudiger om gewoon de TRANCE-FORMATIES "Gemakkelijk afslanken" te bestellen.

Heb je deze cursus eenmaal onder de knie, dan kun je alle onderstaande doelen bereiken door er zelf programma's voor te maken. Het zelf maken van programma's heeft grote voordelen. Je kunt een programma perfect op je eigen situatie afstemmen en je leert er heel veel van. Maar het kost ook heel veel tijd om het goed te doen. Daarom heb ik TRANCE-FORMATIES gemaakt met programma's voor specifieke doelen. Voor de meeste mensen is dat veel gemakkelijker en het kost je weinig tijd.

Het is ook mogelijk om speciaal voor jou een programma te maken en dit op cd te zetten. Op basis van je geboortehoroscoop kan ik een programma op cd zetten, warmee je de zwakke punten in je horoscoop kunt versterken. Op basis van persoonlijke counseling en/of op basis van een Runentarotlegging kan ik ook een programma speciaal voor jou maken. En soms maak ik heel aparte TRANCE-FORMATIES voor heel aparte mensen.

 • Je onbewuste gedrag veranderen:
  • Succes en voorspoed zijn vooral een gevolg van je onbewuste gedrag. Je kunt je onbewuste beïnvloeden, zodat je onbewuste automatisch succes en voorspoed creëert.
  • Gemakkelijk afslanken: Met bio-programmeren kun je je onbewuste opdracht geven gewicht te verliezen en gezonder te gaan leven.
  • Versieren en verleiden: Je kunt je onbewuste gedrag tegenover mannen en/of vrouwen herprogrammeren, zodat je de partner van je dromen 'aan de haak kunt slaan'.
  • Bereiken wat je wilt: Als een plan mislukt, komt dat vaak omdat we er onbewust niet achter staan, omdat we ons schuldig voelen, omdat we twijfelen of aarzelen of omdat we bang zijn. Je kunt leren al deze onbewuste blokkades op te ruimen.
 • Je onbewuste houding veranderen:
  • Je kunt leren succes uit te stralen en zelfverzekerd over te komen.
  • Je kunt leren houden van jezelf, van je partner, van andere mensen.
  • Je kunt leren je seksualiteit te accepteren.
  • Je kunt leren je spiritualiteit te accepteren.
  • Als je geld te kort komt, is dat meestal het gevolg van je onbewuste houding tegenover geld. Met Bio-programmeren kun je leren houden van geld en er zorgvuldig mee om te gaan. Het kost enig programmeerwerk. Maar als je je onbewuste houding eenmaal hebt gewijzigd, zijn je geldproblemen voorgoed verleden tijd.
 • Sneller leren:
  • Superleren: Leerblokkades kun je wegprogrammeren.
  • Gemakkelijk slagen voor examens: Examenvrees kun je wegprogrammeren.
 • Verslavingen doorbreken:
  • Stoppen met roken: Je kunt je onbewuste opdracht geven te stoppen met roken.
  • Stoppen met drinken: Je kunt je onbewuste opdracht geven te stoppen met drinken.
  • Stoppen met gokken: Je kunt je onbewuste opdracht geven te stoppen met gokken.
  • Stoppen met drugs: Je kunt je onbewuste opdracht geven te stoppen met drugs.
 • Nog veel meer !!!

 

Wat is Bio-programmeren:

Bio-programmeren is een zeer geavanceerde vorm van alfa-training. Alfa-training lijkt een beetje op zelfhypnose. Alfatraining leert je te ontspannen en 'naar alfa te gaan'. Wanneer je 'naar alfa gaat' breng je je hersenen en je geest tot rust. Meestal sluit je ook je ogen. Je concentreert je op je innerlijke processen. Je hersenen produceren veel langzame hersengolven, tussen 6 en 12 Hz. Dat is het 'alfa-niveau'. In deze 'alfa-staat' ben je creatiever en vind je gemakkelijk oplossingen voor situaties in je dagelijks leven. Ook kun je in deze 'alfa-staat' opdrachten geven aan je onbewuste, die dan ook uitgevoerd worden. Daarin lijkt 'alfa-training' een beetje op zelfhypnose. Met zelfhypnose kun je ook opdrachten geven aan je onbewuste, die ook uitgevoerd worden.

 

Bio-programmeren is gemakkelijker door de TRANCE-FORMATIES:

Bio-programmeren is gemakkelijker dan de gewone vormen van 'alfa-training', omdat Bio-programmeren met TRANCE-FORMATIES werkt. TRANCE-FORMATIES hebben de volgende voordelen:

 1. De Bio-programming TRANCE-FORMATIES hebben een rustgevende achtergrond met een Differential Beat van 10.38 Hz. Deze beat helpt je hersenen 'naar alfa te gaan' en concentreert de alfa-golven rond 10.38 Hz. Deze frequentie is ideaal voor Bio-programmeren en ideaal om opdrachten te geven aan het onbewuste.
  1. Op de Bio-programming TRANCE-FORMATIES staan allerlei speciale geluidseffecten, die helpen je linker en rechter hersenhelft beter te laten samenwerken.
  2. De achtergrond en de tekst op de voorgrond tesamen helpen je het enorme potentieel van je hersenen tot ontwikkeling te brengen.
 2. Op een Bio-programming TRANCE-FORMATIE staat een compleet en zeer goed uitgewerkt programma over een bepaald onderwerp. Je bekijkt dat onderwerp van alle kanten. Je leert op een nieuwe manier naar je leven en naar je gedrag te kijken. Alleen dat is al geweldig.
 3. Wanneer je met een bepaald voornemen 'naar alfa gaat', komt het vaak voor, dat je je voornemen 'onderweg naar alfa' vergeet. Of dat je in alfa gewoon je focus verliest. Een Bio-programming TRANCE-FORMATIE herinnert je steeds opnieuw aan het gekozen programma. Met een Bio-programming TRANCE-FORMATIE kun je heel effectief werken op het 'alfa-niveau'.
 4. Bio-programming TRANCE-FORMATIES zijn zeer suggestief. Er zijn geen compleet ingevulde programma's, die voor jou net niet blijken te werken. Integendeel. De Bio-programming TRANCE-FORMATIES stellen je vragen, roepen op om naar jezelf te kijken en geven je de ruimte om zelf met oplossingen te komen en zelf de details in te vullen.
  1. Misschien vraag je je af, of jij dat wel kunt. Ben jij wel creatief genoeg om zelf de details in te vullen. Het antwoord is: Ja! Op 'alfa-niveau' ben je veel creatiever en wijzer dan in je gewone dagelijkse bewustzijnsniveau. Bio-programmeren leert je deze bron van innerlijke wijsheid aan te boren.

 

Hoe kun je Bio-programmeren leren:

'Succes met Bio-programmeren' is een echt starterspakket. Het bestaat uit een e-boek, online pagina's en twee TRANCE-FORMATIES. Deze worden hieronder beschreven. Via de online pagina's kun je vragen stellen en eventueel communiceren met andere deelnemers aan de cursus.

 

cdnlnebc/succes_boek.jpg

 

levering.gif

Om te bestellen dien je eerst in te loggen of je te registreren.

 

Artikel:

Prijs:

Succes met Bio-programmeren

Twee TRANCE-FORMATIES, e-book, uitleg en begeleiding via internet.

€ 25,00

Korte inhoud

De cursus bestaat uit:

 • Twee TRANCE-FORMATIES op mp3. Deze kun je zelf downloaden.
 • Een groot aantal (beveiligde) webpagina's over Bio-programmeren. Je kunt op deze pagina's reageren en vragen stellen. Je reactie is alleen te lezen door deelnemers van de opleiding en door Andreas Firewolf. Via deze commentaren / vragen kun je ideeën uitwisselen en antwoord krijgen op vragen.
 • Het e-boek Succes met Bio-programmeren als pdf-bestand. Deze kun je zelf downloaden en lezen op een computer of e-reader. Je kunt de tekst ook uitprinten en in een ringband bewaren.

 

 

reclame/groenepolitiek_co2.gif

 

Ik doe niet mee met anti-sociale media

 

Ik doe niet mee met facebook, twitter en dergelijke vanwege de voortdurende privacy-schendingen en het anti-sociale gedrag van dit soort anti-sociale media. Anti-sociale media bevorderen autistisch en narcistisch gedrag.

 

 

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Vul uw internet-naam in. Deze naam kan worden gepubliceerd.

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar:

  
 
    

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is negentien min 6

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
normaal

 

reclame/nula_200.gif

 

Afwezig

Telefonisch ben ik nu niet bereikbaar.

Vaak ben ik bereikbaar via Helderinzicht.

NL 0909-8077 Box 33 90 cpm

B 0903-39968 Box 33 150 cpm

reclame/RasataHoog.gif

 

Ontwikkeld door Nul-A Computers