14-08-2022

Persoonlijke begeleiding van Andreas Firewolf

 

 

 

 

Persoonlijke sessie met Andreas Firewolf
 • Duur: 3 tot 5 uur

  Kosten: € 500 (inclusief BTW).

  Deelnemers apprentice program: € 175 (inclusief BTW).

 

Wat is persoonlijke begeleiding?

We zitten tegenover elkaar in een gemakkelijke stoel. (Op voldoende afstand volgens de corona regels.) We praten met elkaar over wat je dwars zit of over wat je wilt bereiken. Tijdens het gesprek stuur ik energie naar je chakra's, waardoor spanningen verminderen en waardoor je open gaat voor nieuwe inzichten.

 

Voor wie is persoonlijke begeleiding bestemd?

 • Jungiaanse therapeuten

  Ben je een Jungiaanse therapeut of geef je een vorm van therapie of begeleiding waarbij je werkt met de archetypen van Jung? Dan kan ik je leren werken met:

  • De Runentarot. Deze tarot heeft sterke archetypische beelden en heeft leggingen, waarmee je clienten meteen aan de slag kunnen.

  • Yggdrasil: de ijslandse wereldboom. Deze lijkt op de levensboom van de QaBaLaH, maar is veel archetypischer. Yggdrasil heeft 96 TRANCE-FORAMTIES met machtige archetypen. Met deze TRANCE-FORMATIES kun je het onbewuste herstructureren.

  • Spiritueel Genezen. Je kunt leren met je chakra's direct de energielichamen van je client te helen en blokkades weg te nemen.

 • Mensen die zoeken naar Verlichting

  Het gewone aardse leven is een droom, het is niet de werkelijkheid. De westerse manier van opvoeden en opleiden misvormt de mensen tot extreem egoïstische mensen, die volledig gevangen zitten in mentale constructies. Het overmatig gebruik van electronische media en de deelname aan 'sociale media' verergert dit probleem. Met al onze welvaart en voorspoed zijn de mensen nog nooit zo ongelukkig en eenzaam geweest.

  Als je wilt ontsnappen aan de gevangenis van je mentale constructies, als je hoger inzicht en hogere ontwikkeling wilt, kan ik je begeleiden.

 • Mensen die hun leven op orde willen brengen

  Onze samenleving is volledig op hol geslagen. Er worden onmogelijke eisen aan je gesteld. Tijdens een persoonlijke sessie kun je vragen stellen over je leven, over beslissingen die je moet nemen, en dergelijke. Je krijgt feedback en hulp bij het oplossen van je problemen.

  Vaak zie je eenvoudige oplossingen over het hoofd, omdat je teveel gericht bent op een probleem. Door er over te praten verminder je de stress en kun je betere strategieen vinden om een beter leven te creeren.

 

firewolf/drum_kleur_260.jpg
 • Het is OOK mogelijk voor (echt)paren of kleine groepen om afgestemde inwijdingen en trainingen te krijgen. Als je dat wilt, vraag me dan om meer informatie met onderstaand formulier.

  Als je als (echt)paar denkt aan scheiding, kunnen jullie voor een paar sessies komen. Wellicht kunnen jullie de relatie herstellen. Anders kunnen jullie in redelijke harmonie uit elkaar gaan. Met een sjamanistisch ritueel kan ik jullie helpen elkaar los te laten.

 

 

 

Met Licht en Liefde, Andreas Firewolf

Korte auto-biografie

 

Contact formulier

Vragen stellen, een afspraak maken en dergelijke kan met onderstaand formulier. Vergeet niet je email-adres correct in te vullen.

Meestal reageren we binnen 24 uur.

Naam:

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Vraag, foutmelding of klacht

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

 

reclame/groenepolitiek_rabo8.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Lettergrootte
1   2   3   4   5  
Contrast
hoog

 

 

reclame/nula_200.gif

 

reclame/varietarier.gif

 

 

Informatie over consulten
Op afstand helen van lichaam, geest en ziel met behulp van de chakra's

Wie en wat is Firewolf ?

 

firewolf/bos2.jpg

 

Beknopte autobiografie van Firewolf.

firewolf/bos2.jpg

Wie en wat is Firewolf

alfheim.jpg

Ontwikkeling van ons centrum in noord-oost Groningen

yggdrasil/boom_kl.gif
runen100/01Fella.jpg
Sjamanisme, Inwijdingswegen van de oude germanen.

Online yoga

rasata/rasata.jpg

We gaan emigreren

Daarom te koop

Contact formulier
Inloggen
Interessante links
Algemene informatie over consulten

Een degelijke meerjarige opleiding in sjamanisme, yoga en spiritualiteit

Van deelnemers wordt ondermeer het volgende verwacht:

Aura- en chakra- reiniging met sjamanistisch ritueel

Persoonlijke opleiding of opleiding voor een groep

Leer met je chakra's te genezen
Algemene informatie over opleidingen en workshops
Ontwikkeld door Nul-A Computers