23-04-2023

Wat is TRANCE-FORMATIE?

 

Wat kun je met TRANCE-FORMATIE?

 • Je onbewuste gedrag veranderen:

  • Succes en voorspoed zijn vooral een gevolg van je onbewuste gedrag. Je kunt je onbewuste beïnvloeden, zodat je onbewuste automatisch succes en voorspoed creëert.

  • Bereiken wat je wilt: Als een plan mislukt, komt dat vaak omdat we er onbewust niet achter staan, omdat we ons schuldig voelen, omdat we twijfelen of aarzelen of omdat we bang zijn. Je kunt leren al deze onbewuste blokkades op te ruimen.

 • Je onbewuste houding veranderen:

  • Je kunt leren succes uit te stralen en zelfverzekerd over te komen.

  • Je kunt leren houden van jezelf, van je partner, van andere mensen.

  • Je kunt leren je seksualiteit te accepteren.

  • Je kunt leren je spiritualiteit te accepteren.

  • Als je geld te kort komt, is dat meestal het gevolg van je onbewuste houding tegenover geld. Met TRANCE-FORMATIE kun je leren houden van geld en er zorgvuldig mee om te gaan. Het kost enig programmeerwerk. Maar als je je onbewuste houding eenmaal hebt gewijzigd, zijn je geldproblemen voorgoed verleden tijd.

 

Begeleide meditatie met visualisatie

Een TRANCE-FORMATIE is vaak een stereo geluidsbestand met een gesproken meditatie of visualisatie met een rustgevende achtergrond. Maar het kan ook video of dolby-surround of iets dergelijks zijn. In het verleden werden TRANCE-FORMATIES aangeboden op ondermeer cassettebandjes en CD's. Vanaf 2015 vooral als mp3-bestand, die men kan downloaden via internet.

 • TRANCE-FORMATIES hebben een rustgevende achtergrond met een Differential Beat tussen 3 en 12 Hz. Deze beat helpt je hersenen 'naar alfa te gaan' of 'naar theta te gaan' en concentreert de hersengolven rond een gekozen frequentie. De ingestelde frequentie is ideaal om het contact tussen het bewustzijn en het onbewuste ontwikkelen.

  • Voor iedere chakra gebruiken we een andere frequentie. Wat chakra's zijn wordt duidelijk door het volgen van de lessen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en je leert je chakra's te voelen en te ontwikkelen.

  • Op TRANCE-FORMATIES staan allerlei speciale geluidseffecten, die helpen je linker en rechter hersenhelft beter te laten samenwerken.

  • De achtergrond en de tekst op de voorgrond tesamen helpen je het enorme potentieel van je hersenen tot ontwikkeling te brengen.

 • Op een TRANCE-FORMATIE staat een compleet en zeer goed uit-gewerkt programma over een bepaald onderwerp. Je bekijkt dat onderwerp van alle kanten. Je leert op een nieuwe manier naar je leven en naar je gedrag te kijken. Alleen dat is al geweldig.

 • Wanneer je met een bepaald voornemen 'naar alfa of theta gaat', komt het vaak voor, dat je je voornemen 'onderweg naar alfa of theta' vergeet. Of dat je in alfa gewoon je focus verliest. Een TRANCE-FORMATIE herinnert je steeds opnieuw aan het gekozen programma. Met een TRANCE-FORMATIE kun je heel effectief werken op het 'alfa-niveau' en op het 'theta-niveau.

 • TRANCE-FORMATIES zijn zeer suggestief. Er zijn geen compleet ingevulde programma's, die voor jou net niet blijken te werken. Integendeel. De TRANCE-FORMATIES stellen je vragen, roepen op om naar jezelf te kijken en geven je de ruimte om zelf met oplossingen te komen en zelf de details in te vullen.

  • Misschien vraag je je af, of jij dat wel kunt. Ben jij wel creatief genoeg om zelf de details in te vullen. Het antwoord is: Ja! Op 'alfa-niveau' ben je veel creatiever en wijzer dan in je gewone dagelijkse bewustzijnsniveau. TRANCE-FORMATIE leert je deze bron van innerlijke wijsheid aan te boren.

 

Inzicht en beheersing met TRANCE-FORMATIE

Veel mensen leggen zichzelf beperkingen op, limiteren hun geestelijke groei en maken zichzelf ongelukkig. TRANCE-FORMATIE geeft je inzicht in jezelf en beheersing over je onbewuste.

Transformeren betekent: veranderen. Als je een vaas van klei in de oven bakt, wordt deze getransformeerd tot aardewerk. Als je jezelf transformeert, verander je in een beter en gelukkiger mens.

Een TRANCE-FORMATIE is een geleide visualisatie, waarin je jezelf transformeert. Maar niet iedere geleide visualisatie is een TRANCE-FORMATIE. Tijdens een geleide visualisatie stel je je bepaalde dingen voor. Bijvoorbeeld dat je door een bos loopt, terwijl je thuis op de bank ligt. Een TRANCE-FORMATIE helpt je dingen voor te stellen, waardoor je innerlijk verandert. Je leert beter met moeilijke situaties omgaan, je verbetert je sociale vaardigheden, of je rekent af met een schadelijke gewoonte. Je stopt bijvoorbeeld met roken.

Bovendien werkt TRANCE-FORMATIE met speciale geluidseffecten. De meest effectieve TRANCE-FORMATIES staan daarom op geluidsbestand. Je luistert er naar met een stereo koptelefoon. Links en rechts hoor je andere geluidseffecten. Deze stimuleren zowel je linker als je rechter hersenhelft. Hierdoor leren je beide hersenhelften beter samenwerken en word je intelligenter.

De geluidseffecten wekken een TRANCE op. Sjamanen doen dat met trommels. TRANCE-FORMATIE wekt een TRANCE op met een high-tech geluid, dat door een computer berekend is.

De TRANCE kun je een beetje vergelijken met zelfhypnose of met alfa-training. Maar je hoeft niet bang te zijn, dat je nooit uit je TRANCE ontwaakt. Dat zijn verhaaltjes uit films. Met TRANCE-FORMATIE krijg je zelf beheersing over je gehele geest, ook over de diepere lagen. Daarom heb je ook in een diepe TRANCE beheersing over jezelf.

 

Alfa-training en Theta-training

Je hersenen kunnen in vier verschillende snelheden werken: beta, alfa, theta en delta. Als je gespannen bent, ben je in beta. In die toestand kun je snel beslissen, maar je beslissingen zijn meestal routinematig en ondoordacht. Als je gaat dagdromen, ben je in alfa. Dan ontspan je je en herstelt je lichaam zich. In die toestand kun je creatieve oplossingen voor je problemen vinden. Als je nog dieper in TRANCE gaat, ben je in theta. Dan ben je minder gevoelig voor pijn. Deze toestand is vooral geschikt voor traumaverwerking. Als je nog dieper gaat, raak je in delta. Meestal ben je dan in diepe slaap.

TRANCE-FORMATIE werkt met alfa en theta.

 

Je biocomputer

We vergelijken het menselijk lichaam vaak met een robot, maar niet de mens zelf. De totale mens is veel meer dan een robot. De geest (in de betekenis van 'mind') vergelijken we met de computer programma's, die het lichaam (de robot) besturen. De geest kan in zeer korte tijd heel veel informatie verwerken, zonder dat het bewustzijn er bij betrokken is. En net zoals bij een grote computer, draaien er in de geest heel veel programma's tegelijkertijd.

 

Hoger bewustzijn

Wanneer heb je hoger bewustzijn? Heb jij wel of geen hoger bewustzijn? Sommige mensen denken in of-of. Men denkt bijvoorbeeld: 'Je hebt wel of geen hoger bewustzijn'. Dit is een beperkende overtuiging. Je kunt de weg naar hoger bewustzijn zien als een groei-proces. Je hebt een beetje, voldoende of veel hoger bewustzijn. Hoger bewustzijn neemt geleidelijk aan toe. Er is wel een onderscheid in het volgende:

Sommige mensen hebben zich nooit gerealiseerd,

dat ze zichzelf kunnen besturen en programmeren.

Zij hebben geen besef van hoger bewustzijn.

Andere mensen realiseren zich af en toe, dat ze zichzelf kunnen program-meren. Maar regelmatig vergeten ze het weer. Mensen die met geestelijke groei bezig zijn, zijn zich er het grootste deel van de dag van bewust, dat ze zichzelf kunnen programmeren en dat ze hun leven in eigen hand kunnen nemen.

Na het lezen van deze pagina ben jij je er van bewust, dat je jezelf kunt programmeren. Jij kunt functioneren als systeembeheerder en als programmeur van je eigen biocomputer (je hersenen). Als je daar niets mee doet, ben je het over een paar dagen vergeten. Als je vanaf nu systematisch gaat TRANCE-FORMEREN, neemt je bewustzijn steeds meer toe. Je groeit steeds meer in wijsheid, inzicht en zelfbewustzijn. Je krijgt meer controle over jezelf en je bereikt steeds beter wat je wilt. Daardoor wordt je leven ook steeds gemakkelijker. Begin er nu mee!

Tijdens een TRANCE-FORMATIE kun je verschillende dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld een mythe doorleven of een trauma verwerken. Dat doen we in theta. Je kunt ook naar je gedrag kijken en je gedrag rationeel analyseren en verbeteren. Dan kun je je onbewuste programma's herprogrammeren. Dit doen we gewoonlijk in alfa, omdat dat het best werkt.

 

Breid je gedragspatronen uit

Tijdens je opvoeding kopieer je een aantal gedragspatronen van ouders, leerkrachten en leeftijdgenoten. Als je stopt met jezelf te ontwikkelen, blijf je vastzitten aan deze beperkte hoeveelheid patronen. TRANCE-FORMATIE kan je helpen bij het ontwikkelen en programmeren van andere patronen. Je kunt oude patronen verbeteren of geheel nieuwe patronen maken.

Tijdens sociale ontmoetingen denk je vaak niet. Als je baas tegen je schreeuwt, heb je geen half uur de tijd om met een passend antwoord te komen. Je geeft een standaardreactie. Je kiest één van je voorgeprogrammeerde gedragspatronen. Als je maar één patroon hebt, bijvoorbeeld door je baas tegen de grond te slaan, heb je een probleem. Als je een grote verzameling patronen hebt, kun je het patroon kiezen, dat het beste bij jou en bij de situatie past.

TRANCE-FORMATIE is een vorm van meditatie die je kunt gebruiken om je gedragspatronen uit te breiden. Dat doe je met visualisatie. En het kan op alles toegepast worden: je gedrag op het werk, gedrag naar ouders en/of kinderen, gedrag naar een minnaar, seksueel gedrag, gedrag tijdens het autorijden, enz. Wanneer je je verzameling gedragspatronen uitbreidt, ontwikkel je je emotionele intelligentie en je sociale capaciteiten.

 

Meditatie, TRANCE-FORMATIE en visualisatie

Wat denk je dat meditatie is? Is het:

 • Zitten zonder beweging, zonder na te denken, 'gewoon' de geest leeg houden.

 • Een woord, zin of mantra telkens opnieuw herhalen.

 • Focus op de vlam van een kaars, zonder te knipperen. Dit is eigenlijk geen meditatie maar concentratie.

Er zijn vele vormen van meditatie. Elke vorm heeft verschillende effecten. Sommige vormen zijn moeilijk voor beginners, andere zijn eenvoudig. Je moet de vorm vinden die voor jou geschikt is.

TRANCE-FORMATIE is een vorm van meditatie met als doel jezelf te transformeren. Tijdens een trance herschep je jezelf. Een trance is NIET een toestand van onbewustheid. Je raakt niet buiten jezelf. Het is gewoon een alternatieve staat van bewustzijn. Wanneer je in een trein of auto (als passagier) zit en uit het raam staart, ben je waarschijnlijk in een soort trance. Als je aan het dagdromen bent, ben je in een soort trance.

TRANCE-FORMATIE maakt gebruik van visualisatie. Je stelt je dingen voor en je programmeert nieuw gedrag. Je stelt je voor, dat je in een bos loopt. Of je doet alsof je in een confrontatie bent met je baas. Je visualiseert zijn/haar gedrag en programmeert een gewenste reactie op je baas met visualisatie.

 

Verbeter de wereld, begin met jezelf!

Dat is een mooi gezegde. Maar het krijgt pas waarde als je het in praktijk brengt. Als je jezelf iedere dag een beetje verbetert, ziet je leven er over drie maanden totaal anders uit. Dan krijgt je leven zin en wordt het steeds leuker op aarde.

Hoe verbeter je je leven? Als je iedere dag een TRANCE-FORMATIE doet, verbeter je vanzelf.

 

High-tech meditatie

Een TRANCE-FORMATIE is vaak een stereo-audio opname. Maar het kan ook video of dolby-surround of iets dergelijks zijn. Ik zal het hier presenteren als stereo-audio.

Een TRANCE-FORMATIE heeft een voorgrond en een achtergrond.

Op de voorgrond kun je een stem horen, die je suggesties geeft, vragen stelt, je stimuleert om bepaalde dingen te visualiseren. De stem creëert een structuur, jij levert de inhoud van je TRANCE-FORMATIE. Hoewel het audiobestand hetzelfde blijft, zal je TRANCE-FORMATIE elke keer als je het doet anders zijn. Je luistert niet alleen naar een TRANCE-FORMATIE, maar je doet ook een TRANCE-FORMATIE. Het is een actief proces. Hoe actiever en bewuster je bent, hoe beter de resultaten.

Op de achtergrond kunt je allerlei ontspannende geluiden horen: oceaangolven, stromend water, vogels, krekels, etc.

 

Differential beat of binaural beat

Onder deze geluiden zit een regelmatige puls in stereoformaat. Het linker geluid heeft een ander geluid dan het rechter. Het frequentieverschil wordt 'differential beat' of 'binaural beat' genoemd. Binnen deze twee geluiden is er een andere frequentie. Deze kan hetzelfde ritme hebben als de differentiele beat, maar dat hoeft niet. Elk van de twee geluiden bestaat uit verschillende sinusgolven, variërend van 24 Hz tot 21.000 Hz. De hoge frequenties doen andere dingen met je hersenen dan de lage frequenties.

Deze twee geluiden worden berekend met een computerprogramma, dat Andreas Firewolf hiervoor heeft geschreven. Meestal zal een mp3-geluidsbestand een beat hebben, die op meer dan een duizendste hz nauwkeurig is.

 

Gebruik een goede stereo hoofdtelefoon

Een TRANCE-FORMATIE verdient een goede stereo hoofdtelefoon. Je kunt een TRANCE-FORMATIE doen met elk geluidsapparaat. Het maakt niet veel verschil voor de voorgrond. Maar als je het volledige voordeel van het computergenereerde achtergrondgeluid wilt, moet je een goede stereo hoofdtelefoon gebruiken.

 

Sommige TRANCE-FORMATIES zijn specifiek voor een stereo hoofdtelefoon

Bij sommige TRANCE-FORMATIES hoor je tegelijkertijd verschillende stemmen, bijvoorbeeld links en rechts. Deze kunnen alleen goed beluisterd worden met een stereo hoofdtelefoon.

 

clipart/tranceformation.gif

 

 

reclame/groenepolitiek_rabo6.gif

 

Promoot ons !!!

Vindt u deze pagina leuk? Geef de link dan door aan je vrienden.

Ik doe niet veel met twitter of facebook. Maar voel je vrij om over deze pagina te twitteren. Of zet een link naar deze pagina op je facebook pagina, als je die hebt.

 

Mijn facebook pagina is Andreas-Firewolf, mijn linkedin pagina andreas-firewolf. Als je een connectie wilt via sociale media, dan kan dat daar.

 

Geen spionage

Op deze site vind je geen cookies of javacript voor spionage.

Vrijwel alle websites hebben 'google analytics' en knoppen voor facebook, twitter, et cetera. Deze technieken werken meestal met javascript. Nog voor je kunt kiezen voor of tegen 'cookies', sturen deze javascripts je gegevens naar facebook, google et cetera. De Oost-duitse Stasi droomde niet eens over zulke mogelijkheden om mensen helemaal in kaart te brengen.

Op deze website worden dergelijke technieken niet gebruikt. Hier wordt je privacy niet geschonden.

 

Commentaar formulier

Dit formulier is UITSLUITEND om commentaar te geven op deze pagina. Wat u schrijft kan gepubliceerd worden.

Om een bericht te sturen naar Andreas Firewolf klikt u op Contact formulier

Om feedback te geven op deze pagina klikt u op:

 

 

Gebruik dit formulier UITSLUITEND om commentaar te geven op de inhoud van deze pagina of op de commentaren van anderen.

Voor het doorgeven van taalfouten of fouten in feiten: Klik op "Feedback geven".

Als u wilt reageren op deze pagina, vul dan de volgende velden in.

Schermnaam:

Schermnaam is de naam die anderen zien. Voor extra veiligheid is het beter wanneer uw schermnaam anders is dan uw gebruikersnaam. Minimaal 3 characters. Toegestane tekens: hoofdletters, kleine letters, cijfers, spatie, - en _

Email:

Indien u persoonlijk antwoord wilt, vul dan uw email-adres in. Dit adres wordt niet gepubliceerd of verkocht aan databases.

Commentaar of vraag:

Resterend aantal tekens: 5000

Antispam:

Indien u een mens bent, vul dan deze vraag correct in.

Wat is 15 plus achtentwintig

Contrast
normaal
Lettergrootte
1   2   3   4   5  

 

Login
Contact formulier

Navigeren op deze websites

Deze website heeft veel pagina's en veel informatie. Deze pagina geeft u informatie over hoe u door deze websites kunt navigeren.

Yggdrasil

Over de IJslandse wereldboom:

Europees sjamanisme

yggdrasil/boom_kl.gif

Hoe doe je een TRANCE-FORMATIE

Informatie over manier waarop je een TRANCE-FORMATIE kunt doen.

Ontwikkeld door Nul-A Computers